Sporten staat gelijk aan energie verbruiken. Sportvoeding levert niet alleen extra energie, maar is ook goed en snel verteerbaar en voorkomt krampen en spiervermoeidheid. CoVélo biedt diverse merken hoogwaardige sportvoeding aan, voor elk wat wils.

Naast de sportvoeding kan u tevens de nodige verzorgingsproducten, die pijn en klachten kunnen verzachten of voorkomen, terugvinden.

WCup BORN SiS WIN2 sportvoeding CoVélo Fietshandel Fietsenmaker Eeklo

SiS ontwikkelt, produceert en verkoopt sportvoeding voor professionele atleten en recreanten.  Zij is de officiële sportvoedingsleverancier van Team Sky en Team Wiggins.

Science in Sport heeft 3 productlijnen:

SiS GO : energiepoeder, isotone gels, energierepen en hydratatietabletten
SiS REGO : herstelproducten
PROTEIN : whey20-producten

BORN biedt een totaalconcept aan sportvoeding en sportverzorging. Het ontwikkelt en vermarkt kwalitatief hoogwaardige producten, die op een natuurlijke en ethisch verantwoorde manier een bijdrage leveren aan sportieve gezondheid, beleving en topprestatie voor iedereen die een gezonde of actieve levensstijl nastreeft.

BORN garandeert de beste kwaliteit van zijn eindproduct en hanteert voor de productie van beide productlijnen strenge kwaliteitsnormen. Alle producten worden dan ook in Nederland geproduceerd.

WCup BORN SiS WIN2 sportvoeding CoVélo Fietshandel Fietsenmaker Eeklo
WCup BORN SiS WIN2 sportvoeding CoVélo Fietshandel Fietsenmaker Eeklo

WCUP is een Belgisch merk dat sinds 1994 sportvoeding produceert op maat van de sportsector.

Naast de topsport is ook de fervente wielerfanaat gebaat bij een correcte en gebalanceerde sportvoeding. WCUP tracht hierin hun adviseur, begeleider en supporter te zijn voor elk doel dat zij wensen te bereiken.

100% zuiver en goedgekeurd door het FAVV (Federaal Agentschap voor VoedselVeiligheid).